De Wassende Maan WebshopVUL JE BOX AAN VIA DE WEBSHOP

Vul jouw biobox aan met een selectie kraakverse producten op de webshop. Volgens veel abonnees een absoluut pluspunt bij onze boxen en een handige manier om gemakkelijk nog wat bio boodschappen te doen.

Zin in wat extra groenten of fruit? Wil je eens een portie aardappelen of ajuinen meebestellen? Ontdek ook ons heerlijk aanbod lokaal lekkers met kruidenierswaren, dranken, zoetigheden en wekelijkse promoties. Via de nieuwsbrief ontdek je het verhaal achter al deze producten!

Jouw bestelling wordt volgende week gratis meegeleverd in jouw afhaalpunt naar keuze.

Bekijk hier een greep uit ons webshop-aanbod ↓

 

 

 

 

 

 

 

 

LOG IN VOOR DE WEBSHOP

De webshop is open van donderdag 18.00u t.e.m. zondag 22.00u en is voorlopig alleen toegankelijk voor biobox abonnees. Log in om de webshop te bekijken: klik hiervoor op 'inloggen' in het keuzemenu bovenaan.

 

Hier groeit vernieuwing

Tijdens 2021 werken we achter de schermen naarstig aan nieuwe software voor de webshop. Binnenkort wordt het nóg makkelijker om online je biobox aan te vullen. Vernieuwingen op komst: een overzichtelijke view van de producten per categorie, de webshop 24/7 openstellen, zoekmogelijkheden,... en natuurlijk groeit ook het aanbod mee.