De Wassende Maan

Koop vriendenaandelen van De Wassende Maan

Investeer mee in onze spoelplaats

Winkelklanten en bezoekers vangen wel eens een glimp op van de boeren aan het werk aan de spoelinstallatie. Hier worden onze verse biogroenten gewassen, gebusseld, in kisten gestapeld en in de koelcel gezet. Al meer dan 20 jaar worden hier op een oppervlakte van amper 25 m² dagelijks wonderen verricht tussen de karren en het leeggoed, in vaak gure wind of vriesweer met de handen urenlang in ijskoud water. Het dagelijks te verwerken volume biogroenten is de voorbije 10 jaar ook gestaag gegroeid. In de koelcel is het puzzelen geworden om zowel de oogstopslag, de winkelstock en het afhaalpunt voor de biobox-abonnees een plekje te geven.

Daarom investeren we in een nieuwe spoelplaats, met directe aansluiting tot een nieuwe koelcel, gekoeld op ecologische wijze met CO². Zo kunnen de groenten centraal op de boerderij in perfecte omstandigheden gestockeerd worden. Omdat het welzijn van de boeren even belangrijk is bouwen we de spoelplaats perfect winddicht, zodat er niet meer in barre weersomstandigheden en vrieskou moet worden gespoeld.

tijdelijk aanbod!

We willen deze investering graag met minstens €100.000 (nieuw) aandelenkapitaal financieren, het resterend saldo met een banklening. Daarom bieden we nu tijdelijk de mogelijkheid tot uiterlijk 30/11/2021 (let op: de betaling moet ook ten laatste die dag op onze rekening staan) om heel aantrekkelijke 'Vriendenaandelen' met een mooie fiscale aftrekbaarheid van De Wassende Maan CV te kopen aan €291 per stuk.

Een vriendenaandeel, wat is dat? Met het Vriendenaandeel moedigt de Vlaamse overheid particulieren aan om rechtstreeks kapitaal te investeren in kleine en middelgrote ondernemingen. De vriendenaandeelhouder krijgt in ruil gedurende 5 jaar een mooi belastingkrediet van 2,5% op het geïnvesteerde bedrag.

 Koop drie of meer vriendenaandelen bij De Wassende Maan, aan € 291 per stuk
Ontvang gedurende 5 jaar een mooi belastingkrediet van 2,5% op het geïnvesteerde bedrag
Geniet van 3% korting en andere voordelen vanaf aankoop van 3 aandelen (ontdek hier alle voordelen)
Steun rechtstreeks deze duurzame investering!

  

Van in weer en wind onze verse oogst spoelen, busselen en in kisten steken op 25 m²...

... naar een winddichte nieuwe spoelplaats met ecologische koeling, centraal op de boerderij!

nieuws