Plukbox

Is een abonnement op een biobox met vaste samenstelling niets voor jou, maar wil je wel genieten van onze verse oogst en veel meer? Neem een flexibel abonnement op onze webshop: de plukbox!

Kies uit onze verse groenten, fruit en honderden andere lokale bioproducten. Bestel je graag elke week, om de twee weken, eens per maand of elke keer anders? Je bestelling wordt gratis geleverd in een afhaalpunt naar keuze. 

Met een abonnement (biobox of plukbox) geniet je van GRATIS levering in een afhaalpunt bij jouw in de buurt. Wie geen abonnement heeft betaalt een servicekost van 4,5 € voor bestellingen onder de 35 €.

 

LedenPLUS abonnement

Betaal nooit servicekosten & ONTVANG 4% KORTING OP AL JE BOODSCHAPPEN 

Als aandeelhouder kan je een 'ledenPLUS' abonnement nemen en in ruil ontvang je 4% korting op al je (online) boodschappen & boxen + betaal je nooit servicekosten. 

  • ledenPLUS abonnement = €200 / maand 
  • te spenderen in webshop
  • Je betaalt aan het begin van de maand een vast bedrag van €200 dat wordt omgezet in tegoed voor de webshop. Je kan zelf bepalen in hoeveel bestellingenje dit tegoed wil gebruiken. Eventueel resterend tegoed wordt overgedragen naar de volgende maand. 

Jouw FLEXIBEL WEBSHOP ABONNEMENT.

Kies zelf uit onze groenten van eigen oogst, fruit en honderden andere bioproducten naar keuze via de webshop, op het ritme dat best bij jou past.

 

Vraag en antwoord

Kan ik zelf de inhoud van mijn box kiezen?

Inderdaad! Met een plukboxabonnement krijg je maandelijks een vast bedrag aan webshoptegoed. Hiermee plaats je naar jouw keuze en op jouw ritme bestellingen. Je plukt dus als het ware zelf de inhoud van jouw box samen uit ons hele webshop assortiment. Bestel ten laatste op zondagavond 22u voor levering de week nadien.

 

Op de webshop: Groenten, fruit en ... meer?

Kies zelf in elke bestelling met welke bioproducten je jouw koel- en voorraadkast wil vullen. Je hebt de keuze uit al onze biogroenten van eigen oogst (en dat zijn er veel!), andere groenten en fruit van collega bioboeren, aardappelen, kruidenierswaren, dranken, droogwaren in bulk, ontbijtproducten, wijnen, smaakmakers en veel meer. Allemaal lokaal en bio lekkers met een transparant herkomstverhaal.

 

Hoeveel kost een plukbox abonnement?

Je betaalt aan het begin van de maand een vast bedrag dat wordt omgezet in tegoed voor de webshop: € 95 of € 200 webshoptegoed per maand. Je kan zelf bepalen in hoeveel bestellingen je dit tegoed wil gebruiken. Eventueel resterend tegoed wordt overgedragen naar de volgende maand.

 

Waarom een abonnement?

Door een abonnement te nemen geef je broodnodige stabiliteit aan onze boerderij. Zo kunnen onze boeren een goed teeltplan opstellen voor het hele jaar. Aan elke oogst gaat immers soms maanden tijd vooraf (grond voorbereiden, zaaien, wieden, aanaarden, oogsten, spoelen,...). Als we niet weten hoeveel monden mee zullen genieten van onze verse oogst wordt de planning heel moeilijk.

 

Kan ik niet gewoon af en toe op de webshop bestellen zonder abonnement?

Dat is mogelijk! Bestel online en laat leveren in een afhaalpunt in jouw buurt. Levering is gratis met een abonnement of vanaf €35 / bestelling. 

→ Als biobox-abonnee kan je naast je box met vaste samenstelling naar hartenlust bijbestellen op de webshop

→ Als plukbox-abonnee stel je zelf je levering samen uit ons webshopaanbod