Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Aardappel gratin met groenlof en ui

Romige aardappelgratin met een verrassende bitterzoete twist van groenlof en zachte uien. Comfortfood dat makkelijk op tafel staat en toch nét even anders is dan de klassieke gratin.

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 kg aardappelen
  • 1 krop groenlof
  • 2 uien
  • 2 dl melk
  • 1 el olie
  • zout & peper
instructions

Bereiding

  1. Olie een ovenschaal in. Snij de aardappelen in dunne schijfjes.
  2. Leg de helft van de aardappelen in de ovenschaal.
  3. Bestrooi met peper en zout.
  4. Snij de groenlof in stukjes en leg een laag groenlof op de aardappelen.
  5. Leg de uien hierop.
  6. Leg de rest van de aardappelschijfjes er overheen.
  7. Bestrooi met peper en zout.
  8. Schenk de melk over de aardappelen en plaats de schotel ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven (180°).
  9. Dek de schaal af met een deksel om te vermijden dat de bovenkant verbrandt.