Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Aardappelpuree met pastinaak

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 2 pastinaken
  • 8 aardappelen
  • 2 grote uien
  • snuifje tijm
  • 1 dl melk
  • peper
  • nootmuskaat
  • zout
  • 1 eetlepel olijfolie
instructions

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil en maak intussen de groenten schoon.
  2. Snipper de ui en snij de pastinaak in stukken.
  3. Verwarm de olijfolie en fruit de ui.
  4. Voeg een snuifje tijm, de pastinaak en een bodempje water toe en laat gaar stoven.
  5. Voeg een scheut melk bij de pastinaak met ui en mix fijn.
  6. Pel de gare aardappelen en pureer ze.
  7. Roer de pastinaak puree door de aardappelpuree.
  8. Breng het geheel op smaak met peper, zout en nootmuskaat

Een smeuïge, hartverwarmende puree met een subtiele zoetigheid van pastinaak, perfect als bijgerecht bij een winterse maaltijd of gewoon om op te lepelen bij comfort food.

 

door Velt