Amandel-pruimentaart

ingrediënten
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Rol het bladerdeeg open op een bakplaat en vouw de randjes om zodat je een verhoogd randje krijgt.
  2. Meng de haverroom, het amandelpoeder, de suiker, de maizena, kaneel en vanille in een kom. Giet dit mengsel over het bladerdeeg en strijk het netjes open.
  3. Snijd de pruimen in reepjes en verdeel ze gelijkmatig over het deeg.
  4. Bestrooi de taart met de rest van de suiker en bak ze af in ongeveer 30 minuten. De taart rand moet goed doorbakken zijn en het fruit zacht.

 

door EvaVzw

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook