Amandelkoekjes

ingrediënten
  • 80 gram gemalen amandelen
  • 80 gram boter
  • 100 gram suiker
  • 250 gram zelfrijzende bloem
  • 1 ei
  • 1 zakje vanillesuiker
Bereiding
  1. Alle ingrediënten in een kom doen en met de handen kneden.
  2. Dan bolletjes maken en deze plat drukken.
  3. De oven voorverwarmen op 200 graden.
  4. De koekjes bakken gedurende 20 tot 24 minuten.
  5. Tijdig controleren of de koekjes de goede kleur hebben.
     

door Martine VM

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook