Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Andijvie met appel en walnoten

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 andijvie
  • 1 ui, gesneden
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 appel, in partjes
  • 40 g walnoten
  • ½ tl komijnzaad
  • 1 tl garam masala
  • 1 tl mosterd
  • olie om in te bakken
instructions

Bereiding

  1. Was de andijvie, laat het uitlekken en snij de groente in repen.
  2. Fruit de ui in olie.
  3. Voeg knoflook, gram masala, mosterd en komijnzaad toe.
  4. Voeg appelpartjes en walnoten toe en fruit deze even mee.
  5. Voeg beetje bij beetje de andijviereepjes toe en laat dit al omscheppend slinken.
  6. Lekker met gemengde wilde en bruine rijst.

Een klassieker met een verrassende twist: deze andijvie wordt niet gestoofd met aardappelpuree, maar krijgt pit van specerijen, frisheid van appel en een knapperige bite van walnoten.

 

Door Odin