Andijvie met geitenkaas in paprika

ingrediënten
  • 2 grote, rode paprika's
  • 1 halve andijvie
  • 4 tl honing
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 4 el pijnboompitten
  • rozemarijn 
  • peper
Bereiding
  1. Maak de andijvie schoon en snij ze in fijne repen, blancheer de andijvie ongeveer 5 minuten.
  2. Vul de doormidden gesneden (en leeg gemaakte) rode paprika's met de geblancheerde andijvie.
  3. Doe op elke halve paprika een theelepel honing. De honing smelt en loopt tussen de andijvie.
  4. Meng zachte, smeerbare geitenkaas met pijnboompitten en een beetje rozemarijn en voeg een beetje zwarte peper toe.
  5. Strijk de paprika's dicht met het geitenkaas mengsel en zet even in een voorverwarmde oven voor ongeveer 15 minuten.
  6. Dit totdat de paprika's een beetje zacht en het bovenste van de geitenkaas een beetje bruin wordt.

 

Door  Ph. Lauwers