Aubergine-courgette salade met Parmezaanse kaas

ingrediënten
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 bussel rucola
  • 1 handvol pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • balsamico azijn
  • peper en zout
Bereiding

recept

  1. Snijd de groenten in plakken. Strooi er zout over, zo komt het vocht eruit. Spoel even later af en dep ze droog.
  2. Strijk de plakken in met wat olijfolie. Grill de groenten op de BBQ of op een grillpan. Kruid met peper en zout.
  3. Rooster een handvol pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  4. Meng de groenten met rucola en Parmezaanschilfers. Druppel er een beetje balsamico azijn erover en werk af met geroosterde pijnboompitjes.

 

Smakelijk!

Recept door biobox-abonnee Hilde Coucke