Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Bloemkool pakora's

Krokant, kruidig en onweerstaanbaar: deze bloemkool en uien in een geurige kikkererwtenbeslag zijn het perfecte kleine hapje om te delen (of stiekem zelf op te smullen). vol van Indiase smaken door kurkuma, koriander en garam masala, met een knapperige bite die je gewoon niet kan weerstaan. ideaal als snack, bijgerecht of verrassende borrelhap.

Bloemkool pakora's

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 100 g kikkererwtenmeel
  • 0,5 tl gemalen koriander
  • 1 tl zout
  • 0,5 tl gemalen kurkuma
  • 0,5 tl chilipoeder
  • 0,5 tl garam masala
  • 1 à 2 teentjes knoflook
  • 1,75 dl water
  • 0,5 bloemkool, in roosjes
  • 2 kleine uien, in ringen gesneden
instructions

Bereiding

  • Zeef het meel in een kom.
  • Voeg koriander, zout, kurkuma, chilipoeder, garam masala en geperste knoflook toe.
  • Maak een kuiltje in het midden van de bloem.
  • Voeg langzaam het water toe en mix tot een dik, glad beslag.
  • Haal bloemkool roosjes en ui ringen door het beslag.
  • Verhit 4 cm olie in een diepe pan.
  • Bak de bloemkool en ui in porties in 4 à 5 minuten goudgeel.
  • Laat ze uitlekken op keukenpapier.

 

door EVAvzw