Skip to main navigation
Main navigation
biobox
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld
Tournée Minérale Locale
Groenten
Aardappelen
Fruit
Voorraadkast
Kruiden
Dranken
Bulkproducten
Non-food
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Jose Antonio
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Hebben Dirk
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Ivoorkust
Biobox
China
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Yogi Tea
Marcello Eberle
Noppe-Duyck
Belvas
Goedinge
la Bio Idea
GreenAge
Gimber
't Lof der Kruiden
Weleda
Buiteman
DO-IT
PickSel (Romain Pedurant)
Cidrerie du Léguer
Luna e Terra
Bel'ei
Zeeuwse Biogroente (Dieleman Bio Groenten)
Lincelam
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Retebio
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Canada
Herbes del Moli
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Boerenkool met worst, spekjes, gebakken uitjes en room
ingrediënten
1 kilo aardappelen
1 bussel gesneden boerenkool
200 gram spekjes of bacon
2 flinke uien gesnipperd
1 kleine rookworst
150 ml room of sojaroom
olijfolie
zout en peper
Bereiding
Kook de aardappelen en de boerenkool gaar in ongeveer 25 minuten.
Bak in de tussentijd de spekjes tot ze licht krokant zijn.
Doe een klein beetje boter of olie erbij en voeg er de gesnipperde uien bij. Bak tot de uien wat glazig zijn.
Kook de rookworst volgens de verpakking en snijd ze dan in kleine stukjes.
Meng nu de aardappels met de boerenkool met een stamper door elkaar.
Schep nu als laatste de worst en spek/uienmengsel en de room door de boerenkool. Breng op smaak met peper en zout.
door Smulweb
boerenkool
aardappel
ajuin
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij