Skip to main navigation
Main navigation
biobox
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld
Tournée Minérale Locale
Groenten
Aardappelen
Fruit
Voorraadkast
Kruiden
Dranken
Bulkproducten
Non-food
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Jose Antonio
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Hebben Dirk
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Ivoorkust
Biobox
China
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Yogi Tea
Marcello Eberle
Noppe-Duyck
Belvas
Goedinge
la Bio Idea
GreenAge
Gimber
't Lof der Kruiden
Weleda
Buiteman
DO-IT
PickSel (Romain Pedurant)
Cidrerie du Léguer
Luna e Terra
Bel'ei
Zeeuwse Biogroente (Dieleman Bio Groenten)
Lincelam
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Retebio
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Canada
Herbes del Moli
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Bruschetta mozzarella & mizuna
ingrediënten
1 ciabattabrood
50 g mozzarella
8 kerstomaatjes
4 takjes mizuna
1 el olijfolie
zout en peper
Bereiding
Snij 4 gelijke sneden van de ciabatta en toast ze.
Snij de mozzarella in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes in vieren en ontdoe ze van pitten.
Snij de mizuna in grove stukken, meng tomaten, mozzarella en mizuna met elkaar en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Dresseer op de toasten en serveer.
kerstomaat
mizuna
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij