Chinese kool met cashewnoten

ingrediënten
  • 500 g Chinese kool
  • 1 rode Spaanse peper
  • 100 g gezouten cashewnoten
  • 1 el Chinese sojasaus
  • 1 el azijn
  • 1/2 el vloeibare honing
  • zonnebloemolie
Bereiding
  1. Snij de Chinese kool in repen, was deze en laat uitlekken.
  2. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snij in kleine stukjes.
  3. Verhit wat olie in de wok en bak de cashewnoten tot ze goudbruin zijn. Schep ze uit de pan op een bord.
  4. Fruit de peper in de resterende olie. Schep de Chinese kool erdoor en roerbak 5 minuten tot de kool is geslonken.
  5. Roer intussen een sausje van de sojasaus, de azijn en de honing.
  6. Roer dat met de cashewnoten door de kool en verwarm alles goed.
  7. Lekker met Chinese eiermie.

 

door Tournedos 
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook