chinese kool uit de oven

ingrediënten
  • 1 Chinese kool
  • Scheutje hazelnootolie of extra virgin olijfolie
  • Zwarte peper en/of zeezout uit de molen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de Chinese kool over de lengte in vieren. Laat de stronk eraan zodat de kool niet uit elkaar valt.
  3. Leg de groente op een ovenplaat met de binnenkant naar boven.
  4. Schenk er een beetje lekkere olie overheen en plaats de ovenplaat in de oven.
  5. Rooster de Chinese kool in ongeveer 15 à 20 minuten goudbruin en beetgaar.
  6. Haal de groente uit de oven en serveer als bijgerecht.
  7. Schenk er eventueel nog een klein beetje lekkere olijfolie overheen.
  8. Breng eventueel op smaak met nog een beetje peper en zout.

 

door Made by Ellen

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook