Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Type product
- Alle -
Gekoelde producten
Gewone producten
Categorie
Vers van ons veld!
* Nieuw in de webshop *
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Vleesvervangers
Vlees en vis
Zuivel
Zuivel alternatieven
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Non-food
Zaaigoed moestuin
Bloemen
Producent
De Wassende Maan
Huiberts bloembollen
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Aldo Miniaci
Flourpower
Eau Vertueuse
Yugen
Bastiaansen
Marma
Danival
Isana
Solarec
Oatly
BioBleud
Taifun
Topas
Wilmersburger
The Bridge
Olga Triballat
Nutriops
Zijerveld
Vitaquell
Andechser
Weerribben
Papillon
Mathot Rochefort
Pur natur
Douce Nature
De Zuivelarij
Alpro
Bionatura
Francisco Vargas
De Lindehoeve
Truuthof
Santa Rita Caseificio Sociale
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Brazilië
Marokko
Turkije
Peru
België
Philip Vermeulen
Eco Veg
Burkina Faso
Purfruit
De Zwaluw
Duitsland
Pro Vino Vero
La Vie est Belle
De Volle Maan
De Paddestoel
De Hobbit
Israël
Biobox
China
't Ambrozijn
Chamrova
't Goed ter Heule
Valdibella
Guadalhorce
Marco Bellomo
Elisur Organic
Giorgio Battaglia
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Paco Aceras
Raffaele Casarrubia
Luc Staelens
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
2bio
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Luna e Terra
Milagro Biolandbouwers
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Retebio
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
De Fruittuin
Gumersindo Sánchez
Yokuu
Canada
Herbes del Moli
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Chocolademousse met peren
ingrediënten
8 peertjes
2 el citroensap
2 el suiker
½ zakje vanillesuiker
200 g chocolade
20 g boter
3 eieren
Bereiding
Schil de peertjes, ontpit ze, snijdt ze in plakjes en stoof ze op een laag vuur met het citroensap tot compote.
Voeg de griessuiker en vanillesuiker toe.
Over coupes verdelen en laten afkoelen.
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie.
Van het vuur nemen, 3 eierdooiers erdoor roeren.
De eiwitten met een snuifje zout en wat suiker stijfkloppen.
Voorzichtig onder de gesmolten chocolade scheppen.
Verdeel de mousse over de compote en zet in de koelkast tot aan het opdienen.
peer
citroen
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij