Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Corn on the cob

Zon op je bord! Deze gegrilde maïskolven zijn het perfecte zomergerecht: boterzacht vanbinnen, knapperig vanbuiten en vol smaak dankzij de pecorino, het rokerige paprikapoeder en een frisse toets limoen.

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 4 maiskolven, bladeren verwijderd
  • 50 g gesmolten boter
  • 80 g Pecorino Romano,geraspt
  • 1 limoen, in kwartjes
  • Gerookt paprikapoeder
  • Peper en zout
instructions

Bereiding

  1. Plaats de maiskolven in een grote pan met water en breng aan de kook,laat op een laag voor gaar koken in ongeveer 15 minuten.
  2. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Borstel de kolven met de helft van de gesmolten boter en kruidt met peper en zout naar smaak.
  4. Bak ze op de barbecue of op een voorverwarmde grillpan.
  5. Rol de gegrilde kolven in de rest van de gesmolten boter, daarna in de geraspte kaas en kruid met het gerookte paprika poeder.
  6. Serveer met een kwartje limoen om uit te knijpen over de kolven.

 

door Hannah Dequeker