Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Couscous met warmoes, pijnboompitten en feta

Een lekker en licht gerecht met couscous, kleurrijke warmoes, geroosterde pijnboompitten en Griekse feta.

Couscous met warmoes, pijnboompitten en feta

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 250 g couscous
  • 1 bussel warmoes
  • 200 g feta
  • 60 g rozijnen
  • 60 g pijnboompitten, geroosterd
  • 500 ml groentebouillon
  • 1 kl witte wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 el komijn
  • peper en zout
instructions

Bereiding

  1. Doe de couscous en rozijnen in een kom en schenk er de groentebouillon bij. Laat de couscous 15 minuten wellen en roer dan los met een vork. Kruid met peper en zout.
  2. Snij de stengels van de warmoes in blokjes en snij de bladeren fijn. Verhit olijfolie in een wok en roerbak de warmoesstengels 3 minuten, voeg de komijn en bladeren toe en roerbak nog 1 minuut. Roer door de couscous.
  3. Werk de couscous af met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Roer er de pijnboompitten door. Verkruimel er de feta over en serveer.

 

door 15 gram