Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Deadonkool met gember, limoen en look

Deadonkool met gember, limoen en look

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 deadonkool
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel fijngehakte look
  • 1 eetlepel fijngehakte gember
  • zout en peper
  • sap van 1 limoen
instructions

Bereiding

  1. Haal het hart uit de kool en snijd in fijne reepjes.
  2. Verhit de olie in de wok, voeg de kool toe en roerbak tot de kool begint te slinken. Let op dat de kool nog beetgaar blijft.
  3. Voeg look, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.
  4. Voeg de gember toe en bak nog een laatste minuut.
  5. Besprenkel met limoensap en serveer warm. Smakelijk!

Fris, pittig en vol smaak: deze deadonkool met gember, limoen en look is een snelle groentebegeleider die nét dat beetje extra geeft aan je maaltijd. De combinatie van gember en limoen maakt het lekker licht en aromatisch, terwijl de kool nog lekker knapperig blijft.

 

Recept door Boston Organics