Ge­roos­ter­de schor­se­ne­ren

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Schil de schorseneren en wortel met een dunschiller. Halveer dikke exemplaren in de lengte zodat alle schorseneren en wortelen een gelijke dikte hebben. Leg de stelen schorseneren na het schillen direct een kom water met de azijn tot gebruik. Kook de schorseneren en wortels in water met zout gedurende  minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Snijd de ui in partjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm. Meng op de bakplaat de schorseneren en wortel met de ui, olie en tijm. Breng op smaak met peper en grof zeezout. Rooster de schorseneren, wortel en ui in de oven in ongeveer 25 minuten gaar.

 

door Albert Heijn

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook