Gegratineerde kaki met geitenkaas

ingrediënten
  • 2 kaki vruchten
  • 2 plakken zachte geitenkaas
  • een halve eetlepel wijnazijn
  • een halve theelepel mosterd
  • 1 theelepel geraspte limoen- of citroenschil
  • zout
  • peper
  • anderhalve eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel fijn geknipte peterselie
Bereiding
  1. Was de kaki's en snijd elke vrucht in 12 partjes. 
  2. Vorm op 2 ovenvaste bordjes een bloem van de partjes. Leg in het midden van elke bloem een plak geitenkaas. 
  3. Laat de kaas onder een hete grill gratineren. 
  4. Klop in een kommetje een sausje van azijn, mosterd, olie, citroen- of limoenrasp, zout en peper. Roer de peterselie erdoor. Verdeel het sausje over het voorgerecht.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

Lees hier onze privacyverklaring.

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook