Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Gegrilde radicchio uit Treviso

Simpel, chic en verrassend bitterzoet. Deze gegrilde radicchio uit Treviso krijgt door de oven een zachte, bijna rokerige smaak, terwijl het blad toch zijn typische pittige toets bewaart. Perfect als bijgerecht bij pasta of risotto, of gewoon om wat Italiaanse flair op tafel te zetten.

ingredients

Boodschappenlijstje

  • olijfolie
  • radicchio
  • peper & zout
instructions

Bereiding

  1. Maak de radicchio schoon en snij in vieren.
  2. Bestrijk rondom met olie en leg de stukken op de grillrooster.
  3. Schuif dit circa 10 cm onder de grill van een op 200 graden voorverwarmde oven.
  4. Rooster de radicchio ongeveer 8 minuten.
  5. Keer de stukjes regelmatig om.
  6. Leg de radicchio in een schaal.
  7. Strooi er zout over en maal er royaal zwarte peper over.
  8. Dek de schaal circa 2 minuten af en dien direct op.