Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld!
Het is bijna pasen!
* Nieuw in de webshop *
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Boxen
Non-food
Zaaigoed moestuin
Bloemen
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Aldo Miniaci
Flourpower
Litouwen
't Livinushof
De Levende Aarde / Symorganic
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Biobox
China
Beiderwaen Landbouw CV
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Groenlof
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Montserrat
Marco Bellomo
Elisur Organic
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Belvas
Luc Staelens
Jesús Villena
Antonio Villodres
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Generous
Luna e Terra
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Frambiosa y Besos
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Gumersindo Sánchez
Canada
Herbes del Moli
Elena Cassisi
Zwergenwiese
Meer
Minder
Niet leveren in winkel
Uit
Gepofte aardappel met vulling van pastinaak
ingrediënten
4 grote aardappelen
150 g pastinaak
1 handvol kervel
1 el zure room
zout
4 kervel takjes
Bereiding
Was de aardappelen en prik er enkele keren in met een vork.
Plaats de aardappelen vervolgens in een oven van 200°C tot ze gaar zijn ongeveer 45 minuten.
Maak intussen de pastinaak schoon, snij hem in stukken en stoom hem gaar.
Pureer de gare pastinaak en de kervel, verwijder eerst de steeltjes van de kervel.
Breng deze puree op smaak met de zure room en wat zout.
Snij een kapje van de gare aardappelen, verwijder een weinig aardappelkruim en vul de aardappelen met de pastinaak-kervel-puree.
Plaats nog 2 minuten in de oven onder de grill zodat de puree lichtjes kleurt.
Garneer elke aardappel met een takje kervel.
door
Velt
pastinaak
aardappel
kervel
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij