Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Gepofte aardappel met vulling van pastinaak
ingrediënten
4 grote aardappelen
150 g pastinaak
1 handvol kervel
1 el zure room
zout
4 kervel takjes
Bereiding
Was de aardappelen en prik er enkele keren in met een vork.
Plaats de aardappelen vervolgens in een oven van 200°C tot ze gaar zijn ongeveer 45 minuten.
Maak intussen de pastinaak schoon, snij hem in stukken en stoom hem gaar.
Pureer de gare pastinaak en de kervel, verwijder eerst de steeltjes van de kervel.
Breng deze puree op smaak met de zure room en wat zout.
Snij een kapje van de gare aardappelen, verwijder een weinig aardappelkruim en vul de aardappelen met de pastinaak-kervel-puree.
Plaats nog 2 minuten in de oven onder de grill zodat de puree lichtjes kleurt.
Garneer elke aardappel met een takje kervel.
door
Velt
pastinaak
aardappel
kervel
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd