Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Gesmoorde rode kool met pasta
ingrediënten
225 g ziti (korte macaroni)
scheutje olijfolie
50 g boter
1 ui
2 teentjes knoflook
1 el gehakte verse tijm
450 g rode kool
75 g sultana rozijnen
50 g geroosterde pijnboompitten
zout & peper
175 g geraspte belegen cheddar
Bereiding
Breng in een grote pan water aan de kook en voeg de ziti en een scheutje olijfolie toe.
Kook in ongeveer 10 minuten, onder af en toe roeren, beetgaar.
Laat de pasta uitlekken en zet hem apart.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter in een grote braadpan en fruit de ui, knoflook en tijm 3 minuten tot de ui glazig is.
Voeg de rode kool, de rozijnen en de pijnboompitten toe en breng ze op smaak met zout en peper.
Dek de pan af en laat alles 10 minuten zachtjes smoren onder af en toe roeren.
Roer de ziti erdoor en schep het mengsel in een ovenschaal.
Bestrooi het met geraspte kaas en bak het in 20 minuten goudbruin.
Serveer onmiddellijk.
rode kool
knoflook
tijm
pijnboompitten
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd