Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld!
Het is bijna pasen!
* Nieuw in de webshop *
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Boxen
Non-food
Zaaigoed moestuin
Bloemen
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Aldo Miniaci
Flourpower
Litouwen
't Livinushof
De Levende Aarde / Symorganic
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Biobox
China
Beiderwaen Landbouw CV
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Groenlof
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Montserrat
Marco Bellomo
Elisur Organic
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Belvas
Luc Staelens
Jesús Villena
Antonio Villodres
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Generous
Luna e Terra
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Frambiosa y Besos
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Gumersindo Sánchez
Canada
Herbes del Moli
Elena Cassisi
Zwergenwiese
Meer
Minder
Niet leveren in winkel
Uit
Gesmoorde rode kool met pasta
ingrediënten
225 g ziti (korte macaroni)
scheutje olijfolie
50 g boter
1 ui
2 teentjes knoflook
1 el gehakte verse tijm
450 g rode kool
75 g sultana rozijnen
50 g geroosterde pijnboompitten
zout & peper
175 g geraspte belegen cheddar
Bereiding
Breng in een grote pan water aan de kook en voeg de ziti en een scheutje olijfolie toe.
Kook in ongeveer 10 minuten, onder af en toe roeren, beetgaar.
Laat de pasta uitlekken en zet hem apart.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter in een grote braadpan en fruit de ui, knoflook en tijm 3 minuten tot de ui glazig is.
Voeg de rode kool, de rozijnen en de pijnboompitten toe en breng ze op smaak met zout en peper.
Dek de pan af en laat alles 10 minuten zachtjes smoren onder af en toe roeren.
Roer de ziti erdoor en schep het mengsel in een ovenschaal.
Bestrooi het met geraspte kaas en bak het in 20 minuten goudbruin.
Serveer onmiddellijk.
rode kool
knoflook
tijm
pijnboompitten
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij