Contacteer ons
De Wassende Maan
Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
Gestoofde koolrabi met tuinkruiden
Gestoofde koolrabi met tuinkruiden
Boodschappenlijstje
400 g koolrabi
1/2 theelepel zout
10 g boter
1 mespunt nootmuskaat
1 eetlepel fijn geknipte peterselie
Bereiding
Schil de koolrabi.
Snijd deze in vieren en vervolgens in 3 mm dunne plakjes.
Snijd ook het verse malse blad en de stengels in stukjes.
Breng een laagje water van ongeveer 1 cm met de boter aan de kook.
Voeg de stukjes koolrabi toe en stoof ze in 10 minuten beetgaar.
Breng de groente op smaak met nootmuskaat en strooi de peterselie eroverheen.
De unieke smaak van koolrabi met de frisse toets van verse peterselie.
door
Odin