Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Gevulde tortilla's met spinazie en tomatensaus

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1/2 kg spinazie
  • 1 ui
  • knoflookteentje
  • kruiden
  • 2 tortilla's
  • 1 ui
  • 1 of 2 tomaten
  • ketchup en smaakmakers
  • gedroogde verse basilicum
  • gemalen Pecorino kaas
instructions

Bereiding

  1. Kook de spinazie even op en laat uitlekken in een vergiet.
  2. Druk overtollig vocht weg met een houten lepel.
  3. Meng de massa met gestoofde ui, knoflook en breng op smaak.
  4. Vet een ovenschaal in en zet de oven op 180° C.
  5. Bestrijk de tortilla's met spinazie, rol ze op en leg ze in de schaal.
  6. Bestrooi met pecorinokaas en bak mooi bruin.
  7. Stoof voor de saus de ui en de tomatenstukjes.
  8. Voeg ketchup toe, zout, peper, worcestersaus en gedroogde basilicum.
  9. Voeg eventueel water toe tot sausdikte.
  10. Serveer met de tortilla's en geef salade bij. Zet een schaaltje verse basilicum op tafel of pesto.

Knapperige sperzieboontjes, sappige tomaten en romige feta, dit gerecht is een kleurrijke, mediterrane verrassing op je bord. Simpel om te maken, vol smaak en perfect als bijgerecht of lichte maaltijd.

voor de tortilla's:

voor de saus: