

Gevulde wraps met tomaat en paprika
ingrediënten
- 6 tortilla wraps
- 1 fijngesneden ui
- 1 halve fijngesneden paprika
- 1 fijngesneden pikant pepertje
- 1 in stukjes gesneden tomaat
- geraspte kaas
- 200 g runds- of varkensgehakt
- zout & peper
Bereiding
- Voor dit recept kan je een gewone pan gebruiken, maar het is nog sneller klaar in de wok.
- Verhit een beetje olie en bak het gehakt erin.
- Voeg halverwege de paprika, ui en het fijngesneden pepertje eraan toe.
- Kruid met peper en zout en roerbak tot het gehakt volledig gaar is en de groenten beetgaar zijn.
- Je kan de tortilla's zo gebruiken, maar lekkerder is om ze eerst wat op te warmen in een pan of in de oven.
- Leg vervolgens op elke tortilla wat van het mengsel, wat verse tomaat (eventueel kan je er ook sla of komkommer bij doen) strooi er wat geraspte kaas over.
- Vouw de tortilla's dicht en je eten is klaar!
- Lekker met guacamole of een Zuid-Amerikaanse chilisaus.
door La Cucina