Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Griekse aubergineschotel

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 2 aubergines
  • 3 tomaten
  • 2 tot 3 el olijven
  • 2 uien
  • 150 g feta
  • 2 el olijfolie
  • 1 el verse gehakte basilicum
  • 1 kl oregano
  • 1 kl Provençaalse kruiden
  • peper & zout
instructions

Bereiding

  1. Snij de uien in dunne ringen.
  2. Snij de aubergine in plakjes van 1 cm en stoom of blancheer ze (ongeveer 5 minuten).
  3. Ontvel de tomaten en snij ze in plakjes.
  4. Olie een ovenschaal in.
  5. Leg afwisselend en dakpansgewijs een plakje tomaat en een plakje aubergine in de schaal.
  6. Strooi er ui ringen, olijven en stukjes feta over, bestrooi ruim met kruiden.
  7. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Deze Griekse aubergineschotel brengt meteen de mediterrane zon in je keuken. Met laagjes zachte aubergine, sappige tomaat, hartige olijven en kruimelige feta krijg je een heerlijk geurend ovengerecht dat simpel te maken is én veel smaak heeft.

 

Door Velt