Herfstsalade

ingrediënten
  • 1 kropsla
  • 150 g witte druiven
  • 2 eetlepels walnoten
  • 3 eetlepels sesamolie
  • 1 eetlepel rijstazijn
  • zout
Bereiding
  1. Meng azijn, zout en olie.
  2. Laat de noten in deze saus marineren.
  3. Was intussen de sla.
  4. Ontpit eventueel de druiven.
  5. Meng alle ingrediënten.

 

door Velt

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook