Kabeljauw met pesto van kervel

ingrediënten
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje verse kervel
  • 1 el pijnboompitten
  • 5 el Parmezaanse kaas
  • 0,5 dl olijfolie
  • zout & peper
  • 1 koolrabi of 1 wortel
  • 1 ui
  • 4 moten kabeljauw
  • 1 el boter
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Pel en snipper de knoflook.
  3. Pureer de kervel met de knoflook, de pijnboompitten en de kaas in de keukenmachine glad.
  4. Meng er zoveel olie door dat een smeuïge saus ontstaat.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Schil de koolrabi of wortel en snij ze in lucifer dunne reepjes.
  7. Pel en snipper de ui.
  8. Dep de vis droog en wrijf de moten in met zout en peper.
  9. Verdeel de koolrabi of wortel en de ui over 4 stukken bakpapier van 30X30cm.
  10. Leg de vis erop.
  11. Bestrijk de moten met de kervel pesto.
  12. Vouw het bakpapier dicht tot pakketjes.
  13. Laat de vis in de oven in 20 tot 25 minuten gaar worden.

 

door Tournedos 
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook