Kervelboter

ingrediënten
  • 125 g boter
  • 2 el fijngehakte kervel
  • 1 kl citroensap
  • fijn geraspte schil van ¼ citroen
  • eventueel een mespunt kruidenzout
Bereiding
  1. Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
  2. Meng de boter met de overige ingrediënten.
  3. Garneer met extra takjes kervel.

 

 

door Velt 
 

 

 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

Lees hier onze privacyverklaring.

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook