Kervelsoep

ingrediënten
  • 1 ui
  • olijfolie
  • 2 el havervlokken
  • 1 wortel
  • 1 takje groene selder
  • 1 bussel kervel
  • groentebouillon
  • Peper en zout
Bereiding
  1. Snipper de ui en stoof even in de olijfolie tot hij glazig is.
  2. Voeg water toe en de havervlokken.
  3. Voeg, als het water kookt, de gesneden wortel en groene selder toe.
  4. Voeg op het einde van de gaartijd de bouillon toe en mix de soep.
  5. Voeg kokend water toe tot de gewenste dikte van de soep en laat nog even tot kookpunt komen.
  6. Zet het vuur uit, voeg de gesneden kervel toe en mix nog eens.
  7. Breng op smaak met peper en zout.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook