Knolselder hummus

ingrediënten
  • 1 kleine knolselder
  • 600 g kikkererwten
  • 1 el tahin
  • olijfolie
  • zout en peper
  • komijn
  • garam masala
  • nootmuskaat
  • 3 teentjes look
  • sap van 1 citroen
  • lente-ajuin
  • koriander
Bereiding
  1. Maak de knolselder schoon snij in kleine stukken en stoof tot ze gaar is. 
  2. Voeg de kikkererwten, de tahini, 3 el olijfolie, de kruiden en het citroensap hieraan toe. 
  3. Vervolgens pureer je dit alles met een mixer of keukenmachine tot je hummus de gewenste consistentie verkregen heeft. 
  4. Fijngesneden lente-ajuin en koriander leg je er rijkelijk bovenop ter afwerking van de dip.

 

door Jana Vanhuysse
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

Lees hier onze privacyverklaring.

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook