Koolrabi-courgettesalade

ingrediënten
  • 1 koolrabi
  • 200 gram courgette
  • 50 à 75 gram walnoten
  • 3 eetlepels walnotenolie
  • 1 eetlepel citroen of limoensap
  • 3 eetlepels (soja)room
Bereiding
  1. Was of schil de koolrabi en rasp grof.
  2. Was de courgette en rasp grof.
  3. Schep koolrabi en courgette door elkaar.
  4. Hak de noten grof of breek ze en doe samen met de olie en het citroensap in een kom.
  5. Schep de groenten erbij, maak op smaak af met zout en laat de salade 30 à 60 minuten marineren.
  6. Schenk er de room over.

 

uit 'Vlees noch Vis' door Anja Anker-Borst

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook