Koolrabi-geitenkaas hapje

ingrediënten
  • 1 grote koolrabi (in blokjes)
  • 1 bussel radijs (in fijne schijfjes)
  • 75 gr half-jonge geitenkaas (in blokjes)
  • 75 gr yoghurt
  • 75 gr ricotta
  • 1 soeplepel mayonaise
  • sap van 1 limoen
  • 1 teentje look
  • peper en zout
Bereiding
  1. Steek de koolrabi, radijs en geitenkaas op tandenstokers. 
  2. Voor de dipsaus vermeng je de yoghurt, ricotta, mayonaise, limoensap en look. 
  3. Voeg peper en zout toe naar smaak.

 

door Jana Vanhuysse
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook