Koolsla

ingrediënten
  • ½ spitskool
  • 1 wortel 
  • handje rozijnen
  • 3 el mayonaise
  • 3 el yoghurt 
  • 3 tl mosterd 
  • zout & peper
Bereiding
  1. De harde kern van de kool verwijderen en de kool in smalle repen snijden, de wortel raspen. 
  2. Kool, wortel en rozijnen in een kom door elkaar mengen. 
  3. De mayonaise, yoghurt en mosterd in een kom door elkaar mengen, naar smaak zout en peper toevoegen. 
  4. De saus door de kool scheppen en een tijdje laten intrekken.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook