Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Kruidige bleek selder met tomaat uit de oven

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 bleek selder
  • 2 grote tomaten
  • 1/2  citroen
  • 1 el olijfolie
  • 1 afgestreken kl oregano
  • 1/2 kl gedroogde of enkele blaadjes verse basilicum
  • (kruiden)zout
  • peper
instructions

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon.
  2. Snij de selder (met blad) in dunne reepjes en stoom beetgaar.
  3. Ontvel de tomaten en snij in plakjes.
  4. Schep de selder in een ovenschaal en beleg met plakjes tomaat.
  5. Meng olijfolie, citroensap en kruiden.
  6. Schenk dit mengsel over de groenten.
  7. Plaats ongeveer 15 min in een voorverwarmde oven van 200 °C.

Een licht en fris bijgerecht waarbij de zachte, lichtzoete bleekselder en sappige tomaten harmonieus samenkomen. De kruiden en een scheutje citroen geven een zonnige toets, terwijl de oven de smaken subtiel verdiept.

 

 door Velt