Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Type product
- Alle -
Gekoelde producten
Gewone producten
Categorie
Vers van ons veld!
* Nieuw in de webshop *
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Vleesvervangers
Vlees en vis
Zuivel
Zuivel alternatieven
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Non-food
Zaaigoed moestuin
Bloemen
Producent
De Wassende Maan
Huiberts bloembollen
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Aldo Miniaci
Flourpower
Eau Vertueuse
Yugen
Denemarken
Bastiaansen
Marma
Danival
Isana
Solarec
Oatly
BioBleud
Taifun
Topas
Wilmersburger
The Bridge
Olga Triballat
Nutriops
Zijerveld
Vitaquell
Andechser
Weerribben
Papillon
Mathot Rochefort
Pur natur
Douce Nature
De Zuivelarij
Alpro
Bionatura
Francisco Vargas
't Livinushof
De Levende Aarde / Symorganic
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Brazilië
Marokko
Turkije
Peru
België
Philip Vermeulen
Burkina Faso
Purfruit
De Zwaluw
Duitsland
Pro Vino Vero
La Vie est Belle
De Volle Maan
De Paddestoel
De Hobbit
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Biobox
China
't Ambrozijn
Chamrova
Valdibella
Horticola Sierra
Guadalhorce
Elisur Organic
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Paco Aceras
Luc Staelens
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
2bio
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Luna e Terra
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Lincelam
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Gumersindo Sánchez
Yokuu
Canada
Herbes del Moli
Elena Cassisi
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Lams nootjes met rode biet en knolselder
ingrediënten
4 stukken lamsfilet
1 rode biet
scheutje azijn
1/2 knolselder
200 g oesterzwammen
8 aardappelen
1 dl bruine fond
1/5 dl gevogelte bouillon
een scheutje Banyuls - azijn
1 sjalotje
bladpeterselie
100 g boter
Bereiding
De rode biet schillen, kort voorkoken, verfrissen en in dobbelsteentjes snijden.
De blokjes krokant koken in water en azijn.
De knolselder schillen, eveneens in dobbelsteentjes snijden en krokant gaarkoken.
De aardappelen in ton vorm snijden, voorkoken en bakken in boter en olie.
De oesterzwammen bakken, kruiden met peper en zout en het zeer fijngehakte sjalotje toevoegen.
De saus bereiden.
De bruine fond, gevogelte bouillon, een scheutje Banyuls - azijn en een weinig kookvocht van de rode bieten inkoken.
De saus van het vuur af opkloppen met klontjes malse boter.
De blokjes knolselder en rode biet fruiten in olie en kruiden met peper en zout.
Het vlees bakken in boter en kruiden met peper en zout.
De ingrediënten op warme borden schikken en de saus er rond gieten,afwerken met wat fijngesnipperde peterselie.
door
Weekend Knack
knolselder
rode biet
aardappel
oesterzwam
sjalot
peterselie
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij