Lamsvlees met courgette en paprika

ingrediënten
  • 600 g lamsvlees
  • 2 el olie
  • 1 ui
  • 2 tl komijn
  • 1 tl koriander
  • 1 tl chilipoeder
  • 2 el garam masala
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 2 tomaten
  • 1 tl zwarte peper
  • 3 dl bouillon
  • zout
Bereiding
  1. Snipper de ui en bak tot ze glazig zien. Voeg de komijn en de koriander toe en bak 2 minuten tot de specerijen lekker geuren.
  2. Voeg het vlees in stukjes toe en bak het rondom bruin.
  3. Voeg garam masala en chilipoeder toe en bak even verder.
  4. Voeg de bouillon toe en laat het vlees afgedekt 45 minuten sudderen.
  5. Voeg de courgette, paprika, tomaten en zwarte peper toe en laat alles op een laag vuur nog 20 à 25 minuten stoven.
  6. Proef en breng op smaak met zout en eventueel nog peper.
  7. Serveer met couscous of quinoa.