Skip to main navigation
Main navigation
biobox
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld
Verwarm jezelf met een pittige pompoencurry
Zonnig zoets van The Food Hub
Groenten
Aardappelen
Fruit
Voorraadkast
Kruiden
Dranken
Bulkproducten
Non-food
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Jose Antonio
Hof van Piemont
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Biobox
China
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Marcello Eberle
Noppe-Duyck
Belvas
Goedinge
la Bio Idea
GreenAge
Gimber
't Lof der Kruiden
Weleda
Buiteman
DO-IT
PickSel (Romain Pedurant)
Cidrerie du Léguer
Luna e Terra
Bel'ei
Zeeuwse Biogroente (Dieleman Bio Groenten)
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Retebio
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Crudigno
Rude Health
Canada
Herbes del Moli
Zwergenwiese
Meer
Minder
Niet leveren in winkel
Uit
Makkelijk slaatje met veldsla en biet
ingrediënten
100 g veldsla
1 bakje tuinkers
1 kleine rode of gele biet
appelazijn
notenolie
agavesiroop
peper en zout
Bereiding
Maak een vinaigrette met de notenolie, appelazijn, agavesiroop, peper en zout.
Verdeel de gewassen veldsla over een platte schaal en strooi de tuinkers erover.
Rasp de rode biet (met de grove rasp) over de salade.
Overgiet de salade kort voor het serveren met de vinaigrette.
door
Velt
veldsla
tuinkers
rode biet
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij