Mocktail 'Van Eigen Kweek'
Een mocktail die de smaak van het seizoen viert! Met appel-rabarbersap van De Wassende Maan, een vleugje kers, frisse citroen en kruidige jeneverbes en rozemarijn, krijg je een drankje dat tegelijk fris, aromatisch en verrassend is. Santé!

Boodschappenlijstje
- ijsblokjes
- appel-rabarbersap, De Wassende Maan
- klein scheutje zuur kersensap
- scheut bruiswater
- 3 geplette jeneverbesjes
- gedroogde rozemarijn of takje verse rozemarijn
- 1 schijfje citroen

Bereiding
- Doe de ijsblokjes in een mooi mocktailglas.
- Voeg de geplette jeneverbesjes, het schijfje citroen en de rozemarijn toe.
- Giet het appel-rabarbersap hierover tot 3/4 van het glas.
- Voeg een klein scheutje zuur kersensap toe en leng aan met bruiswater naar smaak.
- Knijp wat citroensap uit het partje citroen en voeg het ook toe aan het glas.
- Roer door.
- Santé!
Recept door Eline Bootsma
