Oesterzwam met knoflook en peterselie

ingrediënten
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 200 g oesterzwam
  • 2 el fino-sherry
  • 25 g pijnboompitten
  • citroensap
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • zout en peper
Bereiding
  1. Verhit de olie en fruit op tamelijk hoge hittebron de stukjes knoflook tot ze lichtbruin worden
  2. Roer er de oesterzwammen, sherry en pijnboompitten door.
  3. Bak tot het paddenstoel vocht bijna verdampt is.
  4. Voeg citroensap, peper en zout naar smaak toe en roer er de peterselie door.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook