Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Oesterzwam met knoflook en peterselie

Een klein en smaakvol bijgerechtje dat in een handomdraai op tafel staat: oesterzwammen met een vleugje knoflook, sherry en pijnboompitten. Afgewerkt met frisse citroen en verse peterselie, een perfecte combinatie van hartig en licht.

Oesterzwam met knoflook en peterselie

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 200 g oesterzwam
  • 2 el fino-sherry
  • 25 g pijnboompitten
  • citroensap
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • zout en peper
instructions

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit op tamelijk hoge hittebron de stukjes knoflook tot ze lichtbruin worden
  2. Roer er de oesterzwammen, sherry en pijnboompitten door.
  3. Bak tot het paddenstoel vocht bijna verdampt is.
  4. Voeg citroensap, peper en zout naar smaak toe en roer er de peterselie door.