Ontbijt-crumble met rabarber

ingrediënten
  • 500 g rabarber
  • 3 eetlepels vruchtenbeleg of vruchtenjam
  • 100 g muesli
  • 1 klontje + 20 g boter
  • 1 eetlepel honing
Bereiding
  1. Maak de rabarber schoon en snijdt deze in kleine stukjes.
  2. Doe ze in een pan en zet op met een scheutje water.
  3. Laat dit ca. 10 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
  4. Maak de granola door 100 g muesli in een pan te bakken met de lepel honing en een klontje boter.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C
  6. Meng het vruchtenbeleg of de jam door de rabarber.
  7. Vet een ovenschotel in en doe hierin het rabarbermengsel.
  8. Verdeel de granola er over en bedek het geheel met 20 gram in stukjes gesneden boter.
  9. Zet de rabarber met granola ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.