Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Oriëntaalse gierst

Geurig, hartig en een tikje zoet: deze oriëntaalse gierst combineert zachte bleekselderij, geroosterde noten en een mix van specerijen tot een smaakvol geheel. Perfect als bijgerecht of als basis voor een vegetarische maaltijd vol warmte en aroma’s.

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 200 gr gierst
  • 2 uien, fijngehakt
  • 400 gr bleekselderij, in stukjes
  • 5 el olie
  • 2 kl kerrie
  • 2 kl korianderpoeder
  • 1 kl gember, poeder of geraspt
  • 1 kl garam masala
  • 1 kl kaneel 
  • 150 gr grof gehakte gemengde noten
  • 1 kl zout
  • 2 dl water
  • geraspte sinaasappelschil
instructions

Bereiding

  1. Kook de gierst gaar, volgens de instructies op het pakje.
  2. Verhit langzaam de olie met de specerijen.
  3. Voeg de ui, de bleekselderij en de noten toe en laat alles al roerende even doorbakken.
  4. Voeg dan water, zout en de geraspte sinaasappelschil toe.
  5. Als het vocht helemaal verdampt is, de gierst er door roeren en nog even laten meebakken.
  6. Eventueel serveren met saus naar keuze.