Pastasaus van warmoes

ingrediënten
  • een bussel warmoes
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 2 dl (soja)room
  • wat groentebouillon
  • muskaatnoot
  • peper & zout
  • verse gember
  • 100 g geroosterde pijnboompitten
Bereiding
  1. Was de warmoes en hak de schoongemaakte bladeren en de stelen fijn.
  2. Verwarm de olie, fruit de gesnipperde ui met de geperste knoflook en voeg de verse gember toe.
  3. Voeg daarna de stelen van de warmoes toe en even later de fijngehakte bladeren, laat alles zachtjes gaar stoven.
  4. Breng op smaak met peper, kruidenzout en muskaatnoot.
  5. Mix fijn met de staafmixer en roer er de room onderdoor en eventueel wat groentebouillon.
  6. Serveer de pastasaus op pasta naar keuze en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.

 

door Mireille V.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook