Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Pebre (Chileense tomatensalsa)

Pebre is hét pittige bijgerecht uit Chili dat elke maaltijd een frisse kick geeft. Met rijpe tomaten, kruidige koriander en een vleugje Spaanse peper zet je in een handomdraai een salsa op tafel die zowel bij vlees, vis als op een stukje brood schittert. Simpel, kleurrijk en boordevol smaak!

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 2 tomaten
  • 4 lente-uitjes
  • koriander (blad) 
  • citroenolie
  • Spaanse peper (vers of droog)
  • peper
  • zout
instructions

Bereiding

  1. Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes. 
  2. Snijd de lente-uitjes met een deel van de stengel fijn. Snijd de koriander fijn. Spaanse peper naar believen (zonder de pitjes) ook fijn snijden. 
  3. Meng deze ingrediënten, met citroenolie en zout naar smaak, laat rustig een half uurtje staan in de koelkast. 
  4. Opdienen bij barbecue, vlees of vis en geef er wat lekker brood of tortilla's bij.

 

door Jessica