Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Penne met geroosterde paprika en peterseliepesto

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 250 g volkoren penne, ongekookt
  • 2 rode paprika's, in repen
  • 75 g ongezouten cashewnoten
  • 50 g parmezaanschilfers
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 bosje peterselie, en extra voor afwerking
  • peper en zout
instructions

Bereiding

  1. Kook de penne gaar.
  2. Rooster de paprika's op de grill.
  3. Mix in de blender de geroosterde paprika's samen met de peterselie, de cashewnoten, de knoflook en de olijfolie. Kruid met peper en zout en meng er de parmezaanschilfers door.
  4. Giet de pasta af en roer er de pesto door. Laat 1 minuut samen opwarmen. Garneer met extra peterselie.

Kleurrijk, snel en boordevol smaak: deze penne met geroosterde paprika en peterseliepesto is een echte smaakmaker op je bord, met een zachte noot van cashewnoten en een frisse kruidenboost van peterselie.

 

door 15gram