Quiche met land- of waterkers

ingrediënten
  • 1 bussel land- of waterkers
  • 3 eieren
  • 200 gr zure room of 200 ml gewone room
  • 100 gr vers geraspte parmezaan
  • peper en zout
  • 1 rol kruimeldeeg
Bereiding
  1. Rol het kruimeldeeg uit in een taartvorm en bak dit blind 10 minuten voor in de oven op 200°.
  2. Hak ondertussen de land- of waterkers zeer fijn.
  3. Meng eieren, room en gehakte land- of waterkers en kruid goed met peper en wat zout.
  4. Strooi de geraspte parmezaan over de gebakken deegbodem en giet daar het eimengsel op.
  5. Bak ongeveer 30 min op 180° en dien warm op met een vers slaatje van bijvoorbeeld tomaten of rode bietjes.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook