Quinoasalade met groene boontjes en blauwe kaas

ingrediënten
  • 500 g quinoa
  • 2 l groentebouillon
  • 150 g groene boontjes
  • 2 x handvol verse tuinkruiden, bijv. dragon, dille, peterselie, basilicum, tijm
  • 4 el olijfolie
  • 200 g blauwe kaas
  • 4 el zonnebloempitten
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Kook de quinoa gaar in de groentebouillon en giet af.
  2. Blancheer de boontjes in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Snij in kleine stukjes.
  3. Hak de kruiden fijn en meng samen met de olijfolie en boontjes onder de quinoa.
  4. Kruid met peper. Werk af met de blauwe kaas en pompoenpitten.

 

door Weekend knack

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook