Raapjes gevuld met bospaddestoelen

ingrediënten
  • 4 raapjes
  • 4 eieren
  • 40 g oesterzwam
  • 40 g champignons
  • 40 g eekhoorntjesbrood
  • 20 g boter
  • 1 sjalot of rode ui
  • wat kervel of bieslook
Bereiding
  1. Schil de raapjes en hol ze uit.
  2. Snijd het uitgehaalde vruchtvlees in blokjes.
  3. Blancheer de uitgeholde raapjes.
  4. Stoof de champignons met de fijngesneden ui of sjalot en de kruiden.
  5. Stoof in een andere pan met wat boter en water de blokjes raap.
  6. Voeg de champignons bij de raapblokjes en vul met dit mengsel de uitgeholde raapjes.
  7. Breek boven elk raapje een eitje en zet de raapjes in een ingevette ovenschotel.
  8. Laat in een voorverwarmde oven bakken tot het eiwit gestold is.

 

door jerryke  
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook